Werken bij > Energie Prestatie (EP) Adviseur

Vacature: Energie Prestatie (EP) Adviseur

 • Uren

  40 uur (flexibel)

 • Salaris

  € 3.250 – € 4.000 per maand

 • Waar

  Waar jij wil 🙂

 • Uren

  Fulltime, onbepaalde tijd

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij hebben ‘m! Als Energieprestatie Adviseur ga je aan de slag met energielabels, blowdoortetsts, lekdetekties, geluidsmetingen en geeft energieadvies op maat af. Je helpt particulieren of bedrijven met het verduurzamen van hun gebouwen. Handel Bouw Advies biedt een compleet, kosteloos en uitdagend opleidingstraject aan waarmee je wordt klaargestoomd voor de praktijk. Daarnaast is er vanuit deze functie de mogelijkheid om door te stromen naar een allround bouwfysisch adviseur. Zo kun je in de komende jaren expert worden in alle diensten die wij leveren. Tijdens de opleidingen doe je voldoende ervaring op zodat je klaar bent om verschillende rollen binnen het bedrijf te vervullen. Word jij de beste adviseur van Nederland? Of groei je door richting management? Het is allemaal mogelijk binnen Handel Bouw Advies!

Wij zijn een fris én snelgroeiend bedrijf met meer dan 35 medewerkers dat bouwkundige plannen van onze klanten toetst. Maar dat niet alleen, we maken ook belangrijke berekeningen en geven eerlijk advies. Van Beng berekeningen tot Bezonningsstudies, we leveren klanten alle bouwkundige adviezen. We staan bekend als bedrijf met een vrije en flexibele werkcultuur, die samen gaat met een verfrissende visie. Hierdoor kunnen we snel en effectief handelen en onze opdrachtgevers nog beter te helpen!

Omdat ons hele bedrijf via de Cloud opereert, werk je vanuit je eigen plekje! Uiteraard word je voorzien van de juiste middelen zodat je comfortabel en prettig kunt werken. Toch liever buitenshuis werken? We bieden ook de optie om op een flexwerkplek bij jou in de buurt te werken.

Werken waar en wanneer jij wilt!

Hier word jij blij van!

Jij houdt van aanpakken, bent pas tevreden als de klant dat ook is en haalt energie uit eigen verantwoordelijkheid hebben. Je werkt graag online en je weet je eigen tijd goed in te delen. Daarnaast werk je het liefst zelfstandig, maar toch samen.

 • Online

  Het is ideaal om online te werken. Je hebt geen last van reistijd of files en bent vrij om te wonen en werken waar je wilt. Woon je in een stad, dorp of in het buitenland? Dit is allemaal mogelijk zonder complicaties.

 • Opleidingen & Persoonlijke ontwikkeling

  Handel Bouw Advies heeft een eigen academie gebouwd dat exclusief is voor het eigen personeel. Zo zijn er tientallen cursussen beschikbaar onder begeleiding van onze eigen adviseurs. Ook bieden we volop externe cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen.

 • Flexibel

  Handel Bouw Advies heeft een 70% regel. Dit houdt in dat je 70% van je tijd op maandag t/m vrijdag werkt tussen 08:30 uur en 17:30 uur. De overige 30% is helemaal vrij in te delen. Hiermee creëren we een optimale werk- en privébalans. Zo ben je vrij om bijvoorbeeld langere pauzes te nemen, te sporten tussen de middag of even lekker een rondje te gaan wandelen.

 • Leuke activiteiten en de tofste teamuitjes

  De combinatie van online werken en de flexibele uren zorgt ervoor dat iedere medewerker tijd heeft voor leuke activiteiten. Wij staan voor een vrije bedrijfscultuur, waar medewerkers zelf de flexibiliteit hebben om leuke dingen te doen. We gaan hierbij uit van eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast doen wij ieder kwartaal te gekke teamuitjes die ervoor zorgen dat wij een hecht en gezellig team blijven. De highlights van 2022 waren offroad rijden, een 5-daagse vakantie naar Denemarken en de Winter Efteling. Hadden we al verteld dat alle medewerkers betaald vrij krijgen voor de teamuitjes? En dat alle activiteiten, reis- en verblijfskosten worden betaald door het bedrijf? Daar moet je bij zijn dus!