Werken bij HBA

Bij Handel Bouw Advies werken we projectmatig aan bouwplantoetsing. Dit betekent dat iedere dag anders kan zijn, want ieder plan is anders. Van Beng berekeningen tot Koellastberekeningen, alles komt voorbij. We hebben oog voor detail, gaan goed op eigen verantwoordelijkheid hebben en weten projecten op onze manier tot een succes te maken. We staan klaar om mee te denken met de verschillende hulpvragen van klanten om zo tot de beste oplossingen te komen. Daarnaast is de voertaal Nederlands, zowel verbaal als schriftelijk. Omdat ons bedrijf via Cloud opereert, werken onze medewerkers waar ze dat willen. Natuurlijk voorzien wij ze van alle benodigdheden om optimaal aan de slag te kunnen!

Hier word jij blij van!

Jij houdt van aanpakken, bent pas tevreden als de klant dat ook is en haalt energie uit eigen verantwoordelijkheid hebben. Je werkt graag online en je weet je eigen tijd goed in te delen. Daarnaast werk je het liefst zelfstandig, maar toch samen.

 • Online

  Het is ideaal om online te werken. Je hebt geen last van reistijd of files en bent vrij om te wonen en werken waar je wilt. Woon je in een stad, dorp of in het buitenland? Dit is allemaal mogelijk zonder complicaties.

 • Opleidingen & Persoonlijke ontwikkeling

  Handel Bouw Advies heeft een eigen academie gebouwd dat exclusief is voor het eigen personeel. Zo zijn er tientallen cursussen beschikbaar onder begeleiding van onze eigen adviseurs. Ook bieden we volop externe cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen.

 • Flexibel

  Handel Bouw Advies heeft een 70% regel. Dit houdt in dat je 70% van je tijd op maandag t/m vrijdag werkt tussen 08:30 uur en 17:30 uur. De overige 30% is helemaal vrij in te delen. Hiermee creëren we een optimale werk- en privébalans. Zo ben je vrij om bijvoorbeeld langere pauzes te nemen, te sporten tussen de middag of even lekker een rondje te gaan wandelen.

 • Leuke activiteiten en de tofste teamuitjes

  De combinatie van online werken en de flexibele uren zorgt ervoor dat iedere medewerker tijd heeft voor leuke activiteiten. Wij staan voor een vrije bedrijfscultuur, waar medewerkers zelf de flexibiliteit hebben om leuke dingen te doen. We gaan hierbij uit van eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast doen wij ieder kwartaal te gekke teamuitjes die ervoor zorgen dat wij een hecht en gezellig team blijven. De highlights van 2022 waren offroad rijden, een 5-daagse vakantie naar Denemarken en de Winter Efteling. Hadden we al verteld dat alle medewerkers betaald vrij krijgen voor de teamuitjes? En dat alle activiteiten, reis- en verblijfskosten worden betaald door het bedrijf? Daar moet je bij zijn dus!

Verhalen van onze medewerkers

Ik werk sinds maart 2021 met veel plezier bij Handel Bouw Advies. Wat mij het meest aantrekt is de flexibiliteit en de vrijheid die de positie biedt.

Zo kan ik mijn eigen uren indelen, waardoor ik bijvoorbeeld in de middag baantjes kan zwemmen of een uitgebreide lunch kan doen. In de zomer begin ik vroeg in de ochtend met werken, zodat ik in de middag tijd heb om van het mooie weer te genieten.

Daarnaast houd ik erg van reizen, wat ik goed kan combineren met mijn werk bij Handel Bouw Advies. Zo heb ik dit jaar een maand vanuit Schotland gewerkt. Ook biedt het flexibele vakantiebeleid mij de mogelijkheid te compenseren zodat ik een jaar wat extra verlof op kan nemen voor een extra reis.

Het thuiswerken zorgt dat ik gedurende de dag wat klusjes rond het huis kan doen. Toch vind ik persoonlijk het grootste voordeel dat ik geen last heb van files en niet-rijdende treinen. Hierdoor heb ik iedere dag ook net wat extra vrije tijd, wat voor een goede werk-privé balans zorgt. Wel werk ik een deel van de tijd op een flexwerkplek in de buurt zodat ik toch de sociale aspecten van het werken op kantoor niet hoef te missen.

Omdat het bedrijf nog relatief jong is, bestaat een deel van mijn werk uit het verder ontwikkelen en laten groeien van de organisatie, waardoor ik een gevarieerd en interessant takenpakket heb.

Jorn

Ik houd ervan om te reizen en de winter te ontsnappen. Nu ik bij Handel Bouw Advies werk kan ik de wereld blijven ontdekken terwijl ik in een jong en enthousiast team werk die niet vastzit aan een 9 tot 5 mentaliteit. We worden gemotiveerd om ons te ontwikkelen en daarnaast biedt al die vrijheid veel mogelijkheden op privégebied. Ik merk helemaal niks van de stoffige cultuur die mensen associëren met de bouw.

Naomi

Vanaf september 2020 werk ik bij Handel Bouw Advies. Wat mij destijds het meeste aantrok is de flexibiliteit en de vrijheid die Handel Bouw Advies aanbiedt. Sindsdien werk ik hier met veel plezier en is niet alleen de flexibiliteit heel fijn, maar ook de manier van communicatie binnen het bedrijf. Er wordt open gecommuniceerd vanuit de leidinggevende en tussen collega’s. Binnen Handel Bouw Advies wordt er niet vastgehouden aan een toch vaak geforceerde hiërarchie, die ik bij andere bedrijven niet prettig vond.

Verder is het erg fijn om niet vast te zitten aan een 9 tot 5 mentaliteit. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld in de ochtend eerder te beginnen, om zo een middag eerder klaar te zijn en wat leuks te doen. Ik maak hier op verschillende manieren gebruik van, afhankelijk van welk seizoen het is.

Bas

Ik wilde al een hele tijd een maand in het buitenland verblijven en dit is in 2022 eindelijk gebeurd. Door de flexibiliteit van mijn baan kon ik na het afstemmen met mijn collega’s een maand naar Schotland. Ik heb eerst 12 dagen rondgereisd door heel Schotland en daarna ben ik voor de rest van mijn verblijf in de hoofdstad Edinburgh gebleven. Ik begon lekker vroeg met werken waardoor ik nog tijd over had om leuke dingen te doen en de stad te ontdekken.

Beau

Doordat je bij Handel Bouw Advies vanuit thuis kan werken heb ik meer vrijheid om mijn tijd zelf in te delen. In de ochtend slaap ik soms wat langer uit of ik neem wat meer tijd om te lunchen. Zelf vind ik het heerlijk om 1 á 2 middagen te sporten en in de avond een uurtje langer te werken.  Het flexibele van je eigen tijd indelen in combinatie met ‘thuis’ werken zorgt ervoor dat je dit werk vanuit bijna overal kan doen. Ik zit nu, terwijl ik dit typ, bijvoorbeeld in Fuerteventura. Dit is voor mij een heel groot pluspunt aan het werken bij Handel Bouw Advies.

Nick van der Vorst

Woef woef woef

Hond Loesje

Wat krijg je van ons?

We zorgen voor de béste voorwaarden! Zo hanteren we flexibele werktijden, bieden we je de juiste begeleiding en zorgen we voor alle technische benodigdheden. Hieronder vind je de details!