Werken bij > Bouwkundig adviseur

Vacature: Bouwkundig Adviseur & Management

 • Uren

  40 uur

 • Salaris

  € 2.800 – € 3.000 per maand

 • Waar

  Waar jij wil 🙂

 • Uren

  Fulltime, onbepaalde tijd

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij hebben ‘m! Als bouwkundig adviseur en manager ga je aan de slag met mooie projecten en zorg je voor de juiste adviezen. Handel Bouw Advies biedt een compleet, kosteloos en uitdagend opleidingstraject aan waarmee je wordt klaargestoomd tot expert in álle diensten die wij leveren. Tijdens de opleidingen doe je voldoende ervaring op zodat je klaar bent om verschillende rollen binnen het bedrijf te vervullen. Word jij de beste adviseur van Nederland? Of groei je door richting management? Het is allemaal mogelijk binnen Handel Bouw Advies!

Wie zijn wij?

Wij zijn een fris én snelgroeiend bedrijf met meer dan 31 medewerkers dat bouwkundige plannen van onze klanten toetst. Maar dat niet alleen, we maken ook belangrijke berekeningen en geven eerlijk advies. Van Beng berekeningen tot Bezonningsstudies, we leveren klanten alle bouwkundige adviezen. We staan bekend als bedrijf met een vrije en flexibele werkcultuur, die samen gaat met een verfrissende visie. Hierdoor kunnen we snel en effectief handelen en onze opdrachtgevers nog beter te helpen!

Omdat ons hele bedrijf via de Cloud opereert, werk je vanuit je eigen plekje! Uiteraard word je voorzien van de juiste middelen zodat je comfortabel en prettig kunt werken. Toch liever buitenshuis werken? We bieden ook de optie om op een flexwerkplek bij jou in de buurt te werken.

Werken waar en wanneer jij wilt!